Dippijuusto

Stockmannin Herkku, sieltä on vaikea päästä ulos ilman yhtään heräteostosta 🙂 Tällä kertaa heräteostoksena oli pieni, pyöreä valkohomejuustokiekko ja se toi mieleemme juuri bongatun ohjeen dippijuustosta Hyvää Joulua -ruokakirjasta. Pikkuinen lisä illaksi suunnittelemaamme tapaspöytään. Ja aika herkullinen lisä olikin! Seuraavat illallisvieraat jotka syövät meillä, tätä tarjoillaan todennäköisesti alkupaloiksi!

Dippijuusto
1 kpl Mont D´Or juusto tai joku muu valkohomejuusto ”puutuokkosessa”
1 rkl juoksevaa hunajaa
tuoretta rosmariinia

Tarjouiluun rapeakuorista leipää

Kuori juusto kääreestään ja asettele se takaisin puutuokkoseen. Tee juuston pintaan viiltoja. Valuta juuston pinnalle hunajaa ja sirottele päälle muutama rosmariininlehti. Laita tuokkosen kansi päälle ja kiepauta juusto folioon. Paista uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia. Avaa foliopaketti ja tuokkosen kansi, poista tarvittaessa veitsellä juuston kuori. Tarjoile heti rapeiden leipäpalojen kera. Ah, mitä herkkua! Tähän saattaa jäädä koukkuun…

dippijuusto

IMG_0204

IMG_0206

IMG_0210

IMG_0213

 

One thought on “Dippijuusto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.