About

profiilikuva

Blogissa häärää pääsääntöisesti Annukka, 37 -vuotias organisaattori-intoilija. Apukokkina, kuvausapuna sekä ideoijana toimii ihana avomieheni Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Valokuvas kiinnostaa meitä molempia ja ruokakuvia löytyykin valmiina vino pino. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin.

Parempaa kuin ihan huonoo blogi syntyi opiskeluaikaisen ystävän kehoituksesta. Hän heitti idean ilmoille ja me tartuimme siihen. Heti. Ja blogin nimi.. mistä se tulee? Micken hyvä ystävä on ammatiltaan kokki ja omistaa oman ravintolan. Näin ”siviilissä” hän usein tokaisee omista herkullisista kokkailuistaan ”no, on tää nyt parempaa kuin ihan huonoo”. Tästä on muodostunut vakiolausahdus myös meidän ruokapöydässä ja se olikin aika automaattinen valinta blogimme nimeksi.

Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Parempaa kuin ihan huonoo blogissa olevien kuvien tekijänoikeudet kuuluvat blogin kirjoittajille, eikä niitä saa käyttää ilman omistajien lupaa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s