Raikas marjasmoothie

Lisää smoothiekokeiluja! Pirkka.fi sivustolta löytyi monen monta houkuttelevaa reseptiä ja tästä lähdettiin liikkeelle. Eikä ollut lainkaan huono valinta, sillä minttu todellakin kruunaa marjaisan smoothien. Tämä smoothie vaatii hiukan pidemmän valmistusajan marjojen keittelystä johtuen.

3 isoa mukillista:
400 g marjoja (mansikkaa, vadelmaa, mustikkaa)
1/2 ruukkua tuoretta minttua
1 iso, hyvin kypsynyt banaani
1/2 dl juoksevaa hunajaa
1 dl omenatäysmehua
1 prk vaniljajogurttia

Keitä marjoja pari minuuttia samalla sekoittaen. Jäähdytä marjat jääkaappikylmäksi. Leikkaa minttu tehosekoittimeen, paloittele banaani myös joukkoon. LIsää marjat ja hunaja (Me laitettiin hiukan vajaa puoli desiä hunajaa, ettei smoothiesta tule liian makeaa. Alkuperäisessä reseptissä on tuo puoli desiä.), soseuta tehosekoittimessa. Kaada omenamehu joukkoon koneen käydessä. Pysäytä kone, lusikoi seokseen vielä jogurtti ja surrauta sekaisin. Nautitaan heti. Tykkäsimme todella pajon smoothien minttuisesta mausta!

smoothie, marjasmoothie

minttu

minttu, banaani, hunaja

smoothie, marjasmoothie

smoothie, marjasmoothie

smoothie, marjasmoothie

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.