Kana-nachosalaatti

Kana-nachosalaatti on mukavaa vaihtelua peruskanasalaateille. Tulinen kana sopii hyvin rapeiden maissilastujen kaveriksi ja rapeat salaatit, tomaatti ja kurkku antavat kokonaisuuteen kivaa raikkautta. Ohje on peräisin sisareltani, joka on taas peräisin ajalta, jolloin ohjeet tuli kirjoitettua vielä kalenterin väliin muistiinpanosivuille 🙂

Kana-nachosalaatti 4lle
400 g kanafilettä tai filesuikaletta
kirsikkatomaatteja
kurkkua
punasipulia
mustia kalamataoliiveja
rapeita salaatteja
maissia
nachoja
1 pkr kermaviiliä
1 pussi tacodippi mausteseo
suolaa
mustapipppuria
La Chinata savupaprikaa
(1 yksikyntinen valkosipuli)
(oliiviöljyä)

Sekoita tacosippi ja kermaviili ja laita jääkaappiin maustumaan. Kanat voit joko maridoida valmiiksi edellisenä iltana tai maustaa paistovaiheessa. Tähän kanamarinadiin laitoimme oliiviöljyä, suolaa, pippuria ja La Chanitaa. Paista kana kypsäksi ja mausta se suolalla, pippurilla ja savupaprikalla jos et ole kanaa marinoinut. Muista annostella La Chinataa varovasti, ettei kanasta tule liian tulista.

Revi salaatit tarjoilukulhoon. Pilko tomaatit ja silppua sipuli kuutioiksi ja lisää salaattiin. Lisää joukkoon myös maissi ja pilkottu kurkku. Laita salaattiin viimeisenä lämpimät kanat ja nacholastut. Sekoita varovasti. Tarjoile heti tacodipin kanssa.

kana-nachosalaatti, la chinata

la chinata, savupaprika

kana-nachosalaatti, la chinata

salaattimix

kana-nachosalaatti, salaattimix

kana-nachosalaatti, la chinata

kana-nachosalaatti, la chinata

kana-nachosalaatti, la chinata

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.