Tyttöjen saunailta

Ystävät ♥

Kokoonnuimme tyttöporukalla meille viettämään saunailtaa. Alunperin illan suunnitelmaan kuului grillailua ja terassilla istuskelua ja tietenkin saunomista. No, vähän toisin kävi 🙂 Illasta alkoi satamaan lähes kaatamalla ja sää oli keväisen kolea, joten terassihengailut jäivät haaveeksi. Onneksi grilli on katoksen alla, niin ruuat saatiin kyllä grillattua sateesta huolimatta!

Illan menu perustui nopeasti valmistettavaan buffet pöytään, sillä niinkuin aina, perjantaisin töiden jälkeen kaikilla on kiljuva nälkä. Päätimmekin ensin syödä ja sitten vasta saunoa. Ruuan valmistuksen aikana talon täytti ihana puheensorina ja hersyilevä nauru, ihan parhautta!
Menu:
vihersalaattia ja sitruunavinegretteä
grillattua halloumia
kirsikkatomaatti-avocado-fetasalaattia
grillattuja kanavartaita, chilimajoneesia ja jogurtti-limekastiketta
kidneypapu-maissi-fetatäytteiset paprikat (kasvissyöjälle)
maalaispatonkia ja levitettä
toscakakkua ja vaniljajäätelöä.

Ilta oli mahtava! Ruoka maistui ja juttua riitti. Ruokapöytäkeskustelut meinasivat imaista meidät täysin ja saunaankin päästiin vasta lähempänä puolta yötä 🙂 Kaikille jäi jälleen kerran fiilis että yhteinen näkeminen antoi käsittämättömän määrän virtaa, iloa ja positiivista energiaa, minkä avulla taas jaksaa painaa arkena. Ja se nauraminen on kyllä vaan niin parasta! Mitäpä sitä ihminen tekisikään ilman ystäviään. Kiitos kaikille tuliaisista ja huikeasta illasta, seuraavaa odotellessa ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

tuliaiset

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.