Paluu juurille

Yhteistyömme Kodin Kuvalehden kanssa päättyy ja Parempaa kuin ihan huonoo -blogi palaa takaisin juurilleen tänne alkuperäiselle alustalle ja vanhaan tuttuun osoitteeseen. Tästä eteenpäin uudet artikkelit päivittyvät ainoastaan tälle sivustolle. Juurille paluun myötä päivitimme vähän blogin ulkoasuakin uuteen uskoon. Uuden ja kertakaikkiaan upean logon sekä bannerin on suunnitellut ihana kolleegani ja kaimani Annukka L!

Kaikki te uudet ja vanhatkin lukijat, laittakaahan blogi seurantaan tuosta sivun oikeasta reunasta löytyvästä nappulasta, niin saatte aina uusimmat reseptit myös suoraan sähköpostiinne.  (Jos luet blogia mobiililaitteella, tämä kenttä löytyy kun skrollailet sivustoa alaspäin.) Meitä saa mielellään seurata myös Instagramissa ja Facebookissa 🙂

Samaa tuttua kokkailua on siis luvassa jatkossakin, toivottavasti Kodin Kuvalehden lukijat löytävät tiensä myös tänne osoitteeseen. Tämän alustan yksi loistavasti toimivista ihanuuksista on tuo sivun oikeasta reunasta löytyvä HAKU -toiminto. Sen avulla löydät blogistamme jo julkaistut reseptit helposti ja kätevästi. Vanhoja postauksiamme voi selata myös sivun oikeasta reunasta löytyvän valikon avulla, jossa postaukset löytyvät kuukausijärjestyksessä (mobiilissa haku -toiminto löytyy ihan sivun yläreunasta ja muut toiminnot löytyy kun skrollailee sivun loppuun.) Samoin reseptit on luokiteltu erilaisiin kategorioihin, joka saattaa myös helpottaa reseptin / ruokaidean etsinnässä.

Ihanaa nähdä teitä täällä, tervetuloa mukaan ♥
Annukka & Micke

IMG_3672

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.