Uusia tuulia!

Meillä on ilo ja kunnia kertoa, että Parempaa kuin ihan huonoo on nykyään Kodin Kuvalehden uusi ruokablogi.  Tämä on meille tietenkin suuri kunnia ja olemme astumassa suuriin saappaisiin.

Parempaa kuin ihan huonoo täyttää Joulukuussa jo 4 vuotta. Ruuanlaitto on meille rakas harrastus ja siihen liittyvä blogi syntyi opiskelukaverin ehdotuksesta. Blogista muodostui nopeasti osa meidän arkea, se on meidän oma sähköinen reseptikirja, joka toimii niin ideapankkina kuin kauppalistanakin. Oli kiva ajan myötä huomata että tätä blogia lukee muutkin kuin ystävät, perhe ja työkaverit, heitä yhtään väheksymättä ♥ Mutta onhan se vaan upea tunne kun itselle vieraat ihmiset ovat kokkailleet meidän ohjeilla ruokaa ja ihan parhaassa tapauksessa jättäneet kommentin, että ovat pitäneet kokeilemistaan resepteistä. Kiitos jokaiselle lukijalle ♥

Parempaa kuin ihan huonoo jatkaa samalla tutulla linjalla Kodin Kuvalehdessäkin. Toivottavasti seuraatte meitä uudelle alustalle. Löydätte meidät osoitteesta http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/parempaa-kuin-ihan-huonoo

Tämä vanha tuttu osoite www.parempaakuinihanhuonoo.com jää toki käyttöön, josta teidän ohjataan automaattisesti tuohon uuteen osoitteeseen. Nähdään siellä 🙂


(Meidän uusi banneri on Ninna Lindströmin suunnittelema, aikas kiva eikö vaan?)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.