Tervetuloa mukaan Parempaa kuin ihan huonoo makumaailmaan!

Hei vaan! Parempaa kuin ihan huonoo on Kodin Kuvalehden uusi ruokablogi. Tämä on meille suuri kunnia ja uusi jännittävä käänne blogillemme. Blogissa häärää Annukka ja Micke, helsinkiläispariskunta, jotka rakastavat hyvää ruokaa. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin.

Parempaa kuin ihan huonoo -blogi syntyi opiskeluaikaisen ystäväni kehoituksesta. Tapana oli jakaa aika paljon ruokakuvia omissa sosiaalisen median kanavissa ja hän kysäisi eräänä päivänä, että miksi ette perustaisi ruokablogia, niin siitä saisi aina helposti ohjeet teidän ihaniin ruokiin mitä kokkaatte. Innostuttiin heti ja pian pieni ruokablogimme näki päivänvalon. Blogin nimi taas tulee hyvältä ystävältämme, joka on ammatiltaan keittömestari. Hän totesi usein valmistamastaan ruuasta että tuli siitä nyt parempaa kuin ihan huonoo. Tämä lentävä ja hauska lausahdus jäi elämään meidän keittiöön ja se olikin aika itsestään selvä valinta blogin nimeksi.

Parempaa kuin ihan huonoo täyttää joulun alla 4 vuotta. Blogi on meidän oma sähköinen reseptikirja, jota käytämme paljon omassa arjessa, niin kauppalistana kuin menujen suunnittelun apuna. Ajattelimmekin jakaa näin alkuun teille muutamia reseptejä, jotka kuuluvat blogin historian suosituimpiin resepteihin. Näin saatte ehkä pienen läpileikkauksen siitä mistä meidän blogissa on kyse:

1. Maailman paras mustikkapiirakka

Mustikka-aika on parhaimmillaan, joten tämä herkullinen piirakka kannattaa laittaa heti testiin. Herahti ihan itselläkin vesi kielelle kun tätä piirakkaa mietin. Nam!

 

2. Koukuttavan ihana näkkileipä

Tämä näkkileipäohje on nimensä veroinen ja pitääkin varoittaa… on hyvin todennäköistä että tähän herkkuun jää koukkuun!

 

3. Chili – pekonipasta

Kun haluat herkutella syntisen hyvällä pastalla, tämä on se pasta. Ihana perjantairuoka, syntyy kohtuu vaivattomasti ja nopeasti ja varmasti palkitsee raskaan viikon päätteeksi.

 

4. Kylmäsavulohipizza

Vähän erilainen pizza kuin mitä normaalisti tulee tehtyä. Tai ainakin meillä pizzaan monesti päätyy parmankinkkua ja / tai salamia jne. perusjuttuja. Tässä pizzassa on vähän uudenlaisia makuja. Olemme myös tykästyneet tämän reseptin pizzapohjaan, se saa erityissuosittelut! Tämä on se pohja, jolla teemme kaikki tämän talon pizzat.

 

5. Chilillä, sitruunalla ja avocadolla höystettyä parsakaalia

Tämä on loistava lisukelöytö parin vuoden takaa. Sopii niin kanalle, kalalle kuin lihallekin. Ihana yhdistelmä raikkautta, tulisuutta ja valkosipulia!

Tervetuloa mukaan!

4 thoughts on “Tervetuloa mukaan Parempaa kuin ihan huonoo makumaailmaan!

  • Moikka ja tervetuloa Kodin Kuvalehteen! Aivan ihana tuo näkkileipäresepti…

    • Moi ja kiitos Aino! Superkivaa ja jännää 🙂 Ja näkkäriä voi kyllä lämpimästi suositella, se on ihanaa.

  • Jee, jo ensimmäisellä vilkaisulla vaikuttaa siltä, että täältä tulen napsimaan lähiviikkoina reseptejä uusiin kokkailukokeiluihin!

    • Moi Sonja!
      Voi jee, ihanaa! Toivottavasti tykkäät 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.