Lettukestit mökillä

Letut on ihana, perinteinen herkku, johon kuuluu vähintäänkin hyvä hillo ja kermavaahto. Letuista on moneksi, isosta taikinasta voi tehdä sekä suolaisia ja makeita lettuja ja näin on koko ateria hoidettu yhdellä paistokerralla. Näistä lettukesteistä on jo tovi aikaa, mutta lettuhimo ei näistä kuvista ainakaan vähene.

Yleensä en kannata mitään ”pussivalmisteita”, mutta tämä Sunnuntain ohukais- ja vohvelijauhe on hyväksi havaittu. Se on erityisen kätevä mökillä, sillä jauhe sekoitetaan veden sekaan, maitoa saareen kannetaan muutenkin ihan riittävästi.  🙂 Taikina on myös nopea valmistaa, eikä sitä tarvitse turvottaa kuin 5 minuuttia. Kannattaa antaa mahkut! Täytteeksi letut saivat tällä kertaa kermavaahdon lisäksi lakkahilloa, pensasmustikoita ja kirskikoita. Lettuja tulee yhdestä pussista sen verran, että kaksin ei ihan koko satsia saa tuhottua. Nyt niistä sai nauttia naapurikin 🙂

kuva 2

kuva 3

kuva 1

kuva 5

kuva 2

kuva 3

kuva 5

kuva 3

kuva 5

kuva 2

3 thoughts on “Lettukestit mökillä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.