Täytetty patonki – nopea apu äkilliseen nälkään

Kesälomalla pitää näköjään kiirettä, kun ei olla blogipostauksiakaan ehditty tekemään. Huh! Tänään oltiin pitkästä aikaa kotona ja päivä pyhitettiin pihahommille ja pyykinpesulle. Maalausprojekti etenee ja pensasaidat tuli leikattua taas siisteiksi. Nälkä yllätti uurastajat ja apuun karautti herkulliset, täytetyt patongit.

Patongin sisään voi laittaa juuri sitä mitä jääkaapista löytyy tai mitä ikinä tekee mieli. Tänään tehtiin kinkku-cheddarpatonkeja. Pohjaksi ostettiin ihana Fazerin valkosipulipatonki, joka olikin uudistunut viime ostoskerrasta. Sisältä paljastui melko kerros ihanaa valkosipuli”tahnaa”, nam! Yhdestä isosta ruokkii kaksi suurnälkäistä tai kolme pienemmällä nälällä varustettua syöjää.

Täytety patongit:
1 patonki
kirsikkatomaatteja
kesäsipulia varsineen
ruohosipulia
savukinkkua
cheddarjuustoa
valkosipulimajoneesia

Valmista ensin valkosipulimajoneesi. Ohjeet löytyvät TÄÄLTÄ. Pilko tomaatit, kesäsipulit ja ruohosipulit. Halkaise patongit, lado pohjimmaiseksi kinkkua ja juustoa, lisää sipulit ja tomaatit sekä viimeistele majoneesilla. Sitten ei muuta kuin ääntä kohti, kyllä maistui!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

3 thoughts on “Täytetty patonki – nopea apu äkilliseen nälkään

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.