Ihanaakin ihanampi NJK

Kohta alkaa loma! Se ja Stockmannin kanta-asiakastarjous oli erinomainen syy käydä maanantaidinnerillä upeassa NJKssa. Olen käynyt täällä kerran lukiokaisen ystäväni vieraana ja kokemus oli kertakaikkiaan unohtumaton! Mieletön ruoka, erittäin hyvä palvelu ja mikä miljöö! Siitä asti olen halunnut mennä uudestaan ja tämän viikon maanantaina menimme NJKhon ystäväpariskuntamme kanssa. Sää ei tälläkään kertaa meitä hellinyt, mutta tunnelma paikan päällä on vaikuttava säästä huolimatta.

Söimme kolmen ruokalajin menun, joka oli aika lailla täydellinen kokonaisuus. Alkupalana toiminut lohitartar oli ehkä paras kala-alkupala pitkään aikaan, tässä annoksessa oli todellakin maut kohdillaan! Pääruoka maistui myös erittäin hyvin ja jälkiruuan pannukakun kuohkeus sekä vadelmat olivat piste i:n päälle. Ruokien kanssa nautimme ammattitaidolla valituista, annoksiin sopivista viineistä.

Menu:
Lohitartar ja tillikreemiä
Ylikypsää lampaan niskaa, lammasmakkaraa ja timjamikastiketta
Ahvenanmaan pannukakkua ja vadelmahilloketta.

NJK hurmasi todellakin uudestaan. Paikasta on vaikea olla vaikuttumatta, maisemat hivelevät silmää ja merihenkinen tunnelma välittyy sisustuksesta. Ikkunoista voit ihailla erinäköisiä  ja erimaalaisia veneitä sekä ohi lipuvaa laivaliikennettä. Palvelu pelasi tälläkin kertaa erinomaisesti ja ruoka oli herkullista. Vinkkinä vaan, että kyseinen menu on Stockmannin kanta-asiakastarjouksessa vielä heinäkuun loppuun 🙂 Illallisen jälkeen oli fiilis, että tämä on sitä henkistä pääomaa parhaimmillaan.

kuva 2

kuva 3

kuva 4

kuva 5

kuva 1

kuva 2

kuva

kuva 2

kuva 3

kuva 3

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.