Värikäs kinkkupastasalaatti

Oi miten kiireistä viime aikoina onkaan ollut! Ja viikonloppuna piti bloggailla oikein antaumuksella, mutta kah, jäipä läppärin laturi kotiin, kun mökillä oltiin. Samoin jäi iPadin kortilukija kotiin, joten siinähän sitä sitten oltiin.

Mutta siis, teimmepä viime viikolla pitkästä aikaa pastasalaattia! Nämä salaatit on siitä kivoja, että niihin voi oikeastaan laittaa mitä vaan, mikä omasta mielestä sopii yhteen. Me lähdettiin rakentamaan värikästä kinkkusalaattia, johon haluttiin mukaan fetajuusto. Tähän päädyttiin:

Iso kulhollinen salaattia:
250 g Kotasavun kinkkusuikaleita
2 avocadoa
1-2 kesäsipulia varsineen
reilut puoli pakettia Patros fetajuustoa
sokeriherneitä
n. 250 g farfalle tricolore pastaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 prk kermaviiliä
ruohosipulia
1 valkosipulinkynsi
suolaa
mustapippuria
Santa Marian Garlic & pepper mixiä myllystä.

Keitä pasta al denteksi hyvin suolatussa vedessä. Valuta ja anna vähän jäähtyä. Tällä välin pilko avocadot, kesäsipulit, sokeriherneet ja kirsikkatomaatit. Mausta kermaviili ruohosipulilla, valkosipulilla ja muilla haluamillasi mausteilla. Meidän mausteet on reseptilistalla 🙂 Sekoita aineet keskenään, lisää pasta ja murenna joukkoon myös fetajuusto. Lisää lopuksi joukkoon maustettu kermaviili ja sekoita hyvin. Tarkista maku, että salaatissa on riittävästi suolaa ja pippuria. Salaatin on hyvä antaa maustua hetki kylmässä, mutta se käy nautittavaksi myös heti valmistuksen jälkeen jos on kovin nälkäisiä syöjiä odottamassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.