Brondan makuja maistelemassa

Bronda, ensi kosketus Björkin / Wikbergin ravintoloihin. Gaijinit ja Farangit ovat jääneet itämaisen ruuan ällötyksen takia väliin ja Bulevard social on vasta tulossa. Bronda kiinnosti heti meitä kaikkia ja menimmekin hyvällä porukalla nauttimaan ravintolan antimista.

Tarjoilija suositteli seurueellemme Menu Brondaa, joka on 7 ruokalajin maistelumenu. Tämä menu antaa hyvän kuvan siitä mitä Bronda on. Ravintola itse luokittelee keskittyvänsä Eurooppalaiseen ruokaan, erityisesti italialaisiin, espanjalaisiin ja ranskalaisiin makuihin. Menu oli hyvä ja maistuva kokonaisuus, eikä jättänyt ketään meistä kylmäksi.

Alkuruokien kokonaisuus koostui parista eri simpukka-annoksesta, chorizohodarista ja lohisashimista. Meille ei mereneläviä syöville tarjoiltiin sipukoiden sijaan rapeaksi friteerattu pallo, jossa oli riisiä, sieniä, yrttejä ja sitruunaa sekä kananpoikaa savumajoneesilla ja tummalla pähkinäisellä kastikkeella. Alkupaloista voiton vei chorizohodari, kun taas kampasimpukka-annos hurmasi ennenkaikkea kauneudellaan.

Pääruuaksi nautiskeltiin ylikypsäksi haudutettua lammasta ja perunakaaligratiinia. Perunakaaligratiini oli vähän mauton, mutta lammas sitäkin mureampi ja suussa sulavampi. Pikkelöidyt kirsikat antoivat kokonaisuudelle kivan lisän. Kaiken tämän jälkeen herkuttelimme vielä omena – suolaheinäsorbetilla sekä suklaavanukas -toffeejäätelöllä. Kaikki ruuat maistuivat seurueellemme ja tunnelma ravintolassa oli iloinen ja eläväinen. Viinit oli valittu hyvin ja osa varsin kekseliäästi ruokiin sopiviksi. No, tässä tapauksessa varmasti kuvat puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa.

kuva 1

kuva 3

kuva 4

kuva 5

kuva 1

kuva 5

kuva 1

kuva 2

kuva 3

kuva 5

kuva 1

kuva 2

kuva 3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.