Venäläisiä makuelämyksiä ravintola Saslikissa

Tästä ravintolareissusta on jo tovi aikaa, herkulliset kuvat olivat hautautuneet puhelimen kätköihin. Maut palautuvat kyllä kuvien mukana mieleen, samoin illan tunnelma loistavassa seurassa. Ravintola oli ystäväpariskuntamme valitsema ja he olivat buukanneet meille arvoikkaan Presidentti -kabinetin. Tuntui että seinillä oli kerrottavana monen monta tarinaa ja tuoleissa kuuluu istua arvokkaasti selkä suorassa. Ravintolassa voi hyvin kuvitella kuinka illan mittaan kabineteissa viina virtaa, balalaikka soi ja tunnelma on railakas!

Minä olin ensimmäistä kertaa Saslikissa ja senkin perustella päädyimme kaikki syömään ravintolan klassikkomenun. Alkuun tarjoiltiin lajitelma erilaisia venäläisiä alkupaloja, joiden myötä pääsi hyvin venäläiseen makumaailmaan kiinni. Pääruokana oli maustehärkää venäläiseen tapaan valkosipuliperunoilla ja maustekurkku-paprikakastikkeella. Menu huipentui Katariina Suuren uunijäätelöön, jota saimme nauttia venäläisten trubaduurien laulujen siivittämänä. Voi vaan todeta että ravintola Saslik tarjosi meille mielettömän elämyksen, niin ruuan kuin tunnelmankin puolesta! Iso kiitos vielä illan isännälle ja emännälle ♥

kuva 1

kuva 3

kuva 5

kuva 1

kuva 2

kuva 3

kuva 4

kuva 1

kuva 2

kuva 4

kuva 5

kuva 2

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.