Uunibrie

Lämmin, keskeltä valuva juusto, hedelmiä, pähkinöitä ja keksejä. Kuulostaa aika vastustamattoman herkulliselta, eikö totta? Uunissa lämmitetty, pähkinöillä ja manteleilla päällystetty valkohomejuusto on helppo valmistaa ja on aivan ihana talvipäivien tarjottava. Tarjoile uunibrie alkupalana tai lisää se osaksi juustotarjotinta. Lämmin juusto juustotarjottimella on kiva ja erilainen lisä kokonaisuuteen.

Uunibrie

4 kpl pieniä, pyöreitä valkohomejuustoja tai yksi isompi juusto
2-3 dl erilaisia pähkinöitä
1 dl manteleita
juoksevaa hunajaa

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Ota juustot pois pakkauksistaan ja asettele uunipellille leivinpaperin päälle tai uuninkestäville annoslautasille. Laita pähkinöitä ja manteleita jokaisen juuston päälle. Valuta pinnalle hunajaa.

Kuumenna juustoja uunin keskitasolla 5–10 minuuttia, kunnes niiden sisus on valuvaa. Älä kuumenna liian pitkään, etteivät juustot sula kokonaan. Tarjoa juustot hedelmien, pähkinöiden ja keksien kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.