Suomimenu

Itsenäisyyspäivä ja varsinkin jo juhlitut Suomen 100-vuotissynttärit ovat varmasti inspiroineet monia kokkailijoita. Juhlavuoden ansiosta moni on ehkä kokkaillut enemmän suomalaisia perinneruokia ja suosinut entisestään suomalaisia raaka-aineita ruuanvalmistuksessa. Meidän Suomimenu on kasattu suomalaisista herkuista, joista löytyy kuitenkin myös pientä twistiä.

Menua voi helposti muokata ja keventää tekemällä vain yhden alkuruuan ja jättämällä juustot pääruuan ja jälkiruuan välistä pois. Menun rapukakun sekä mustikka-valkosuklaamoussekakun voi tehdä puolikkaana pieneen irtopohjavuokaan, jolloin kakuista tulee juuri sopivasti noin 4-6lle hengelle osana näin monen ruokalajin menussa.

Suomimenu

Napue gin
Lohi-granaattiomenacarpaccio ja graaviavocadot
Rapukakku
Grillattua poroa, puolukka-piparjuurimajoneesia, pottuvoita ja paahdettua ruusukaalia
Suomalaisia juustoja
Mustikka-valkosuklaamoussekakku

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.