Tapas menu

Meiltä on aina silloin tällöin toivottu, että postaisimme blogiimme erilaisia menukokonaisuuksia. Idea ei ole lainkaan hassumpi ja erilaisten illanistujaisten menujen suunnittelu onkin aika lailla lempihommaani! Näinpä ajattelimme, että aletaan tänne meidän menuja pikkuhiljaa keräilemään. Ensimmäisenä herkutellaan tapaksilla!

Meidän tapasmenu pitää sisälläään omat yhteensopivat kestosuosikkimme. Kuvat ovat meidän Uuden Vuoden illalliselta, ne ovat siis hieman talviset, mutta tämä menu sopii nautittavaksi ympäri vuoden!

Tapas menu

Carpaccio
Manchego juustoa
Chili-valkosipulimarinoituja oliiveja
Yrttichorizo
Lämmin perunasalaatti
Chilillä ja limellä marinoituja tiikerirapuja ja chilimajoneesia

Ohjeet annoksiin löytyvät linkkien takaa. Oliivit marinoin niin että kaadan oliivit liemineen tiiviiseen, kannelliseen rasiaan ja laitan joukkoon n. puolikkaan yksikyntisen valkosipulin viipaleina sekä vajaan yhden, miedon tai medium vahvuisen chilin viipaleina ilman siemeniä. Oliivien kannattaa antaa maustua vähintään muutamia tunteja, tai mielellään yön yli.

Tiikeriravut marinoidaan myös, noin 6-8 tuntia ennen tarjoilua. Lorauta rapujen päälle oliiviöljyä, ripaus suolaa, yhden limen mehu sekä chili- ja valkosipuliviipaleita. Anna marinoitua jääkaapissa välillä sekoittaen. Chilimajoneesi syntyy helpoimmillaan kun sekoitat Hellmann’s majoneesin joukoon tulista savupaprikamaustetta.

Herkullista tapasiltaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.