Joulusnapsi

Pian on kaksi viikkoa Jouluun ja on aika valmistella raikas snapsi Joulupöytään. Snapsin maustaa raikkaat, Joulunpunaiset karpalot ja pirteä lime. Ohje on peräisin sisareltani ja se maistuu pakkaskylmänä usein myös niille, jotka eivät niin perinteisestä snapsista välitä. Snapsi sopii värinsäkin puolesta täydellisesti Joulupöytään, mutta on tämä resepti todettu toimivaksi myös rapujuhlissa 🙂

Joulusnapsi
n. 2 pussia pakastekarpaloita
n. puolikkaan limen kuori
0.75 l kirkasta viinaa

Tiputtele jäiset karpalot litran pulloon. Pese lime huolellisesti ja leikkaa kuoresta pitkiä suiroja. Lisää myös limen kuoret pulloon. Kaada kirkas viina päälle ja ravista varovasti ainekset sekaisin. Anna snapsin maustua pari viikkoa jääkaapissa, muista sekoitella sitä aika ajoin. Aaton aattona siivilöi snapsi marjoista ja limen kuoresta ja laita pakkaseen jäähtymään aattoiltaa varten. Kippis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.