Hodareita kahdella tapaa

Arki-illan vieraat – mikä ihana tekosyy vähän herkutella. Kuten aikasemminkin on todettu, arki-illan tarjoiluissa nopeus ja helppous on valttia. Tällä kertaa päätimme tarjota hodareita kahdella tapaa, nämä kun maistuvat niin aikuisille kuin lapsillekin. Varasimme jokaiselle 3 hodaria ja kaikki meni!

Tarvitset hodarisämpylöitä (varaa min. 2 per syöjä) sekä pitkiä nakkeja yhtä monta kuin hankit sämpylöitä. Tavallisiin hodareihin tuli täytteeksi nakin lisäksi maun mukaan sinappia, ketsuppia, kesäsipulisilppua, kuivattua sipulia, cheddarjuustoa ja chili-aiolia. Perusaiolin ohje löytyy TÄÄLTÄ , lisää vain ohjeeseen n. 1/4 tl La Chinata savupaprikamaustetta. Lisäksi valmistimme ”avocadosalsan”, joka antaa perushodarille pientä lisäsäväystä.

Avocadosalsa:
2 avocadoa
2 vihreää jalapenoa
1 sipuli
1 -2 limen mehu
suolaa
korianteria
fetajuustoa (n. puolikas paketti vaikka Patros fetaa)

Pilko avocadot, jalapenot, sipuli ja korianteri ja sekoita ne keskenään. Purista limen mehu ja mausta seos limellä maun mukaan. Lisää myös suolaa maun mukaan. Revi lopuksi sekaan fetajuustoa ja sekoita. (Meillä korianteri tarjoiltiin erillisestä kulhosta, sillä minä en sen mausta oikein pidä.) Avocadosalsa pitää tarjoilla kohtuu pian valmistuksesta, ettei avocado ehdi kovin tummumaan.

Kaikista näistä täytteistä muodostui herkullinen hodaribuffet, josta jokainen sai kasata omanlaisensa herkkuhodarin. Kun täytteet olivat valmiit ja vieraat paikalla, grillasimme nakit ja lämmitimme sämpylät uunissa. Nakit voi hyvin myös keittää jos grilausmahdollisuutta ei ole. Laita keitinveteen muutama maustepippuri ja laakerinlehti, niin nakit saavat hyvän lisäaromin. Tämän jälkeen päästiin hodareitten kimppuun ja niinkuin sanottu, niin kaikki meni! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.