Parmankinkku-avocadotoastit

Käytiin tänään mm. Stockmannilla pyörimässä ja mielen päälle jäi tämä ihana DeLonghin voileipägrilli. Ihannudella oli sen verran ihana hintalappu, että grilli jäi ainakin vielä hyllyyn. Mutta grillistä tuli aasinsilta toasteihin, olihan seuraava osoite ruokakauppa. Sieltä tarttui matkaan aineet parmankinkku-avocadotoasteihin. Onnistuu ne ilman grilliäkin, vaikka olishan tää ihana!

voileipägrilli

(Kuva täältä)

Parmankinkku on yksi heikkouksiani ja sitä onkin oikeastaan aina oltava jääkaapissa. Toastit syntyvät käden käänteessä! Voitele moniviljapaahtoleivät Oivariinilla tai oliiviöljyllä. Laita leivälle ensin parmankinkut, sitten viipaloitu avocado ja ripottele pinnalle juustoraaste. Päällystä koko komeus rucolalla. Paina toinen paahtoleivänviipale tiukasti täytteiden päälle ja paista uunissa 200 asteessa n. 5 min, niin että leivän pinta on pikkuisen rapea. Leikkaa leivät kolmioiksi terävällä veitsellä ja tarjoile heti. Toastiin olisi sopinut loistavasti lisämakua tuomaan sipuli, ensi kerralla sitä mukaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.