Micken makaroonilaatikko

Makaroonilaatikko on monelle hengen asia. Itse olen ollut kummallinen outolintu pienestä asti, sillä en pidä makaroonilaatikosta, en sitten ollenkaan. Tämä aiheuttaa aina kummastelua ja tuntuu, että jokaiselta löytyy joku, jonka makaroonilaatikkoa pitäisi maistaa, koska se on maailman parasta, siitä pitäisin varmasti 🙂 Näin Mickekin minulle tokaisi kun ensimmäisen kerran tämä aihe tuli esille. ”Sun pitäisi maistaa mun tekemää makaroonilaatikkoa!” No, tähän päivään mennessä sellaista makaroonilaatikkoa  ei vielä ole tullut vastaan mistä tykkäisin. 🙂

Minä olin tässä projektissa täysin apukokkina. Homma alkaa sipulin kuullottamisella ja jauhelihan ruskistuksella. Samaan aikaan laitetaan pussillinen makaronia kiehumaan. Lisää keitinveteen 2 lihaliemikuutiota antamaan makua makarooneille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jauheliha maustetaan Santa Marian maustemixeillä: Chili explosion, Garlic & pepper sekä BBQ & Grill mesquite. Micken makaronilaatikon salainen ”ase” on oregano. Oregano lisätään vasta kun kypsät makaronit ja jauheliha on sotkettu yhteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaada makaroni-jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle munamaito (2 munaa ja maitoa, niin että seoksesta tulee yhteensä 9 dl). Ripottele päälle juustoraastetta ja paista uunissa 200 asteessa n. 40 min niin että laatikon pinta saa kivasti väriä. Arikiruokaa parhaimmillaan, ainakin useammalle meistä 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kissa ei jaksanut paljon kokkailusta innostua, monesti se meinaan pyörii meidän jaloissa keittiössä. Tänään se köllötteli omassa laatikossaan takkatulen lämmössä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.