Vappubrunssi

Mikä on mielestäsi parasta Vapussa? Meille se hauska vappupallo, jokin ihana kuohuva ja tietenkin perinteiset vappuherkut. Nakkeja ja perunasalaattia on oltava joka kerta tarjoilla ja vapun kruunaa tietenkin itseleivotut  ja -paistetut munkit. Ah!

Vappu on ihanan keväinen juhla, vaikka tuntuu että sitä vietetään usein varsin koleassa säässä. Mutta säästä viis, silloin on päästävä ulos picnicille tai brunssille. Meidän vappubrunssi on usein hiukan normaalia ruokaisampi ja se korvaakin päivän aamiaisen sekä lounaan. Samaa menua voi käyttää hyvin pohjana myös picnicille, ainoastaan parsat ja lammaspötkylät ovat parhaimmillaan lämpiminä, muut voi pakata helposti matkaan mukaan. Tässä siis yksi vinkki mitä laittaa tarjolle vappubrunssille!

Vappubrunssi

Nakkeja
Perunasalaattia
Peruna-parsa-lohisalaatti
Parsaa ja parmankinkkua
Lammaspötkylät
Marinoituja oliiveja
Juustoja ja keksejä
Viinirypäleitä
Vadelmasimaa
Munkkeja
Kuohuviiniä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.