Mangotuorepuuro

Viikonloppuna rauhassa nautittu aamiainen on ihanaa. Mutta arkena uni vie voiton, enkä ”ehdi” syömään aamiaista kotona. Jotenkin ruoka ei vielä niin aikasin edes maistukaan. Ennen en juuri aamiaista syönyt, mutta lounaaseen mennessä on sitten jo todellinen sudennälkä, joten aamupala on tehnyt paluun arkiaamuihini.

Olen vihdoin löytänyt oikeat maut ja suhteet tuorepuurolle, joka on juuri täydellinen omaan makuuni. Liiallinen määrä kaurahiutaleita tekee puurosta helposti mauttoman, pelkkää jogurttiakaan ei aina jaksaisi syödä. Olen kokeillut monia eri versiota ja vihdoin se oikea on löytynyt. Puuron koostumus on mielestäni täydellinen ja mango on tuo puuroon ihanan pirteän maun. Passionhedelmä tai mustikat tarjoavat puuroon sen viimeisen silauksen. Itse teen puuron aina illalla valmiiksi jääkaapiin ja nappaan sen mukaan aamulla töihin lähtiessä.

Mangotuorepuuro (1 annos)

1 dl turkkilaista jogurttia
0,5 dl mangososetta
1 rkl chiansiemeniä
2 rkl kaurahiutaleita
1 tl hunajaa

Lisäksi:
1 passionhedelmä tai
0,5 dl mustikkaa

Mittaa jogurtti ja mangosose tiiviiseen, kannelliseen rasiaan. Lisää joukkoon kaurahiutaleet, chiansiemenet ja hunaja. Sekoita huolellisesti.  Lisää joukkoon yksi passionhedelmä tai mustikoita tuomaan tuorepuuroon lisää makua ja sekoita. Anna turvota jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Parasta puuro on, kun se on hetken ehtinyt lämmetä huoneenlämmössä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.